ICARO-MEDITATIE

Duik in je diepere bewustzijnslagen onder begeleiding van mantra-achtige stemklanken en geluiden, afgestemd op persoon, moment en omgeving.

WAT ZIJN ICARO'S?
Icaro’s zijn medicinale liederen uit Zuid-Amerika. Sjamanen gebruiken icaro’s om de energie van Moeder Natuur te kanaliseren tijdens plant-ceremonies zoals ayahuasca.
In een icaro-meditatie kun je icaro’s zien als de diverse energieën van Moeder Natuur en de kosmos, vertaald in geluidstrillingen. Gedragen door deze geluiden reis je diep in jezelf af om belemmerende overtuigingen, energetische blokkades of hardnekkige patronen los te trillen. Net zoals het aandachtig beluisteren van een goed muzieknummer, maar dan diepgaander.

ICARO-THUISMEDITATIE
Alvast een voorproefje? Zoek een plekje voor jezelf, pak je meest relaxte stoel erbij, zet de beste boxen aan, sluit je ogen en laat je meevoeren op deze icaro-geluidsopname:
ICARO-GROEPSMEDITATIE
De ideale gelegenheid om kennis te maken met deze unieke vorm van bewustzijnsontwikkeling. Wil je graag zelf ervaren hoe de geluiden en klanken van een icaro-meditatie je in een diepgaande staat van rust en ontspanning brengen? Beoordeel zelf of deze staat van innerlijke rust jouw springplank vormt om diepgaander te werken aan je eigen proces, groei en ontwikkeling. Iedere groepsmeditatie bestaat uit een kwartier inloop met thee, gevolgd door een korte geleide-meditatie of inleidende oefening die je meeneemt in een icaro-meditatie (samen 1,5 uur).

Icaro-groepsmeditaties:
Datum                                    Tijd                                                    Locatie
Vrijdag 30 augustus 2019       15:15 – 16.30 (inloop 15:00)               Cordium Nijmegen
Vrijdag 13 september 2019     10:45 – 12.00 (inloop 10:30)               De Kleine Wiel Lent
Vrijdag 27 september 2019     15.15 – 16.30 (inloop 15:00)               Cordium Nijmegen
Vrijdag 11 oktober 2019          10.45 – 12.00 (inloop 10:30)               De Kleine Wiel Lent

Kosten: 10,- p.p. Je kunt per keer vrijblijvend aansluiten.
Bij voorkeur aanmelden per email, spontaan verschijnen mag ook.

INDIVIDUELE ICARO-SESSIES
Bij individuele icaro-meditaties zorgt de persoonlijke afstemming van de icaro-geluiden voor een diepgaander effect van het lostrillen en verwerken van jouw persoonlijke angsten, belemmerende overtuigingen of energetische blokkades.

Een icaro-sessie bestaat uit twee delen:
1) Een intakegesprek en/of oefening, met als doel om jouw persoonlijke intentie helder te krijgen.
2) Een icaro-meditatie, waarbij de icaro's zijn afgestemd op jouw intentie en ontwikkelingsproces.

Kosten: 1 uur 30,- / 1,5 uur 40,-
Neem voor meer informatie of het afspreken van individuele icaro-sessies contact op per email.

AANMELDEN EN CONTACT
Email / Aanmelden: icaromeditatie@gmail.com 
DE ICARO-MEDITATIEBEGELEIDER
Dennis Vos
Dennis Vos is naast coach, motivator en bèta-inspirator in het middelbaar onderwijs ook meditatief bewustzijnstrainer. Een heerlijke combinatie van het uitdagen en prikkelen van onze menselijke leergierigheid en het trainen en ontwikkelen van wie we zijn vanuit meditatieve ervaringen.

Tijdens de icaro-meditaties integreert Dennis subtiel de mooie kennis en ervaring die voortvloeit uit ayahuasca-retraites, hypnose, mindfulness-, zen-, transformatie-, ankh- en SIVAS-cursussen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

ICAROCURSUS ZELF-MANIFESTATIE