ICAROCURSUS ZELF-MANIFESTATIE

Want ieder stapje in onze ontwikkeling is een bijdrage aan een betere wereld samen

DOEL: ZELF-MANIFESTATIE
Vergroting van je zelfbewustzijn/zelfkennis/zelfrealisatie door samensmelting van je innerlijk jongetje en innerlijk meisje

MIDDEL: ICARO-MEDITATIE
Duik in je diepere bewustzijnslagen onder begeleiding van mantra-achtige stemklanken en geluiden, afgestemd op persoon, moment en omgeving.



WAT ZIJN ICARO'S?
Icaro’s zijn medicinale liederen uit Zuid-Amerika. Sjamanen gebruiken icaro’s om de energie van Moeder Natuur te kanaliseren tijdens plant-ceremonies zoals ayahuasca.
In deze cursus kun je icaro’s zien als de diverse energieën van Moeder Natuur en de kosmos, vertaald in geluidstrillingen. Gedragen door deze geluiden reis je diep in jezelf af om belemmerende overtuigingen, energetische blokkades of hardnekkige patronen los te trillen. Net zoals het aandachtig beluisteren van een goed muzieknummer, maar dan diepgaander.

ICARO-THUISMEDITATIE
Alvast een voorproefje? Zoek een plekje voor jezelf, pak je meest relaxte stoel erbij, zet de beste boxen aan, sluit je ogen en laat je meevoeren op deze icaro-geluidsopname:
DE CURSUS
Duik in je diepere bewustzijnslagen onder begeleiding van mantra-achtige stemklanken en geluiden genaamd icaro’s. Laat jezelf meevoeren met deze icaro’s om je belemmerende overtuigingen, energetische blokkades en hardnekkige patronen los te trillen. Iedere middag bestaat uit een geleide-meditatie en het neerzetten van je persoonlijke intentie die je meeneemt in een icaro-meditatie.

Cursusthema's:
Dag 1: je innerlijk jongetje
Dag 2: je innerlijk meisje
Dag 3: samensmelting jongetje en meisje
Dag 4: verbinding met de wereld
Dag 5: zelf-manifestatie in de wereld

De cursus bestaat uit 5 meditatie-middagen in 5 maanden en kost 120,-
Minimaal 4 deelnemers, maximaal 10 deelnemers.
Momenteel staat er geen cursus gepland. Bij interesse, neem contact op per email.

AANMELDEN EN CONTACT
Email / Aanmelden: icaromeditatie@gmail.com 
DE CURSUSLEIDER
Dennis Vos
Dennis Vos is naast coach, motivator en bèta-inspirator in het middelbaar onderwijs ook meditatief bewustzijnstrainer. Een heerlijke combinatie van het uitdagen en prikkelen van onze menselijke leergierigheid en het trainen en ontwikkelen van wie we zijn vanuit meditatieve ervaringen.

Tijdens de icaro-meditaties integreert Dennis subtiel de mooie kennis en ervaring die voortvloeit uit ayahuasca-retraites, hypnose, mindfulness-, zen-, transformatie-, ankh- en SIVAS-cursussen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

ICARO-MEDITATIE